top of page

Allergener Catering menyer

Allergentyper og nummerering: 

​

​

Melk: 1 

Egg: 2

Peanøtter: 3

Nøtter: 4

Soya: 5

Gluten: 6

Rug: 6.1

Hvete: 6.2

Fisk : 7

Skalldyr: 8

Bløtdyr: 9

Selleri: 10

Sennep: 11 

Sesamfrø: 12  

Lupin: 13   

Sulfitt :14

  

Allergener Tapas Buffet: 1, 6.2, 7, 8

​

Allergener Spekebord:1, 2, 6.1,6.2, 7

​

Allergener Koldtbord:1, 2, 6.2, 7

​

Allergener Forretter: 1 men laktose fri ( suppe), 1 (Kylling filet), 2,7,8 ( toast skagen)

​

Allergener Hovedretter:  1 ( svinefilet Jarlsberg) All saus er glutenfri og det er laktosefri melk. Fløtegratinerte poteter: 1

​

Allergener Desserter: 1, 6.2 ( Tilslørte bondepiker), 1,2 ( Karamellpudding) 1, 2 (Vaniljeparfait), 1, 2 ( sjokolade mousse)

​

Allergener Gryteretter: lapskaus 10, Finnbiff 1.

​

Allergener snitter: 1, 2, 6.2, 7

​

Allergener Smørbrød: 1, 2, 6.2, 7

​

Allergener Baguetter: 1, 2, 6.2, 7

​

Allergener Juletallerken: 1 ( medisterkaker)

​

Allergener Pinnekjøtt: 1, (Laktosefri kålrabistappe)

​

Allergener Julebuffet: 1, 2, 6.2, 7​

Allergener Extravalg

Allergentyper og nummerering: 

​

​

Melk: 1 

Egg: 2

Peanøtter: 3

Nøtter: 4

Soya: 5

Gluten: 6

Rug: 6.1

Hvete: 6.2

Fisk : 7

Skalldyr: 8

Bløtdyr: 9

Selleri: 10

Sennep: 11 

Sesamfrø: 12  

Lupin: 13   

Sulfitt :14

  

Brød

​

Nan brød: 6.2

Focaccia: 6.2

urtebrød: 6.2

Baguetter: 6.2

​

Tilbehør

​

Dip 100 : 1, 4

Tzatziki 100 gr: 1

Aioli 100 gr: 2

Pesto 100 gr : 4

​

Kalde tapas

​

​Pastasalat med pesto: 4, 6.2

Tomatsalat: ingen

Serrano skinke: ingen

Queso Manchego: 1

Queso de cabra: 1

Fersk mozzarella: 1

Chorizo Iberico: ingen

Feta ost med oliven: 1

​

Varme tapas

​

Kylling i hvitløk - ingen.

Costillas de cerdo (spareribs) : ingen

Stekt chorizopølse: ingen

Marinert Scampi hvitløk og ingefær: 8

Saltbakt potet med mojo: 4

Ristet sopp med hvitløk: ingen

Hvitvinsdampede blåskjell: 8

​

​

​

​

​

bottom of page