Allergener Catering menyer
Allergentyper og nummerering:
Melk: 1
Egg: 2
Peanøtter: 3
Nøtter: 4
Soya: 5
Gluten: 6
Rug: 6.1
Hvete: 6.2
Fisk : 7
Skalldyr: 8
Bløtdyr: 9
Selleri: 10
Sennep: 11
Sesamfrø: 12
Lupin: 13
Sulfitt :14
Allergener Tapas Buffet: 1, 6.2, 7, 8
Allergener Spekebord:1, 2, 6.1,6.2, 7
Allergener Koldtbord:1, 2, 6.2, 7
Allergener Forretter: 1 men laktose fri ( suppe), 1 (Kylling filet), 2,7,8 ( toast skagen)
Allergener Hovedretter: 1 ( svinefilet Jarlsberg) All saus er glutenfri og det er laktosefri melk. Fløtegratinerte poteter: 1
Allergener Desserter: 1, 6.2 ( Tilslørte bondepiker), 1,2 ( Karamellpudding) 1, 2 (Vaniljeparfait), 1, 2 ( sjokolade mousse)
Allergener Gryteretter: lapskaus 10, Finnbiff 1.
Allergener snitter: 1, 2, 6.2, 7
Allergener Smørbrød: 1, 2, 6.2, 7
Allergener Baguetter: 1, 2, 6.2, 7
Allergener Juletallerken: 1 ( medisterkaker)
Allergener Pinnekjøtt: 1, (Laktosefri kålrabistappe)
Allergener Julebuffet: 1, 2, 6.2, 7
Allergener Extravalg
Allergentyper og nummerering:
Melk: 1
Egg: 2
Peanøtter: 3
Nøtter: 4
Soya: 5
Gluten: 6
Rug: 6.1
Hvete: 6.2
Fisk : 7
Skalldyr: 8
Bløtdyr: 9
Selleri: 10
Sennep: 11
Sesamfrø: 12
Lupin: 13
Sulfitt :14
Brød
Nan brød: 6.2
Focaccia: 6.2
urtebrød: 6.2
Baguetter: 6.2
Tilbehør
Dip 100 : 1, 4
Tzatziki 100 gr: 1
Aioli 100 gr: 2
Pesto 100 gr : 4
Kalde tapas
Pastasalat med pesto: 4, 6.2
Tomatsalat: ingen
Serrano skinke: ingen
Queso Manchego: 1
Queso de cabra: 1
Fersk mozzarella: 1
Chorizo Iberico: ingen
Feta ost med oliven: 1
Varme tapas
Kylling i hvitløk - ingen.
Costillas de cerdo (spareribs) : ingen
Stekt chorizopølse: ingen
Marinert Scampi hvitløk og ingefær: 8
Saltbakt potet med mojo: 4
Ristet sopp med hvitløk: ingen
Hvitvinsdampede blåskjell: 8