Gode opplevelser starter med dyktige mennesker
Det viktigste vi som restaurant har, i tilegg til god mat og dyktige ansatte er vår hovedingrediens: Våre gjester. Uten dere er vår visjon kun vår egen, og vi ønsker at så mange som mulig skal få oppleve det vi hver dag jobber for å skape:
"Den beste hjemmelagde maten, servert i avslappende omgivelser, som et avbrekk til en hektisk og stressende hverdag"
Enten du besøker oss i vår nye restaurant på Barkåker, eller om du får maten servert som catering, vil vårt team bestandig jobbe for at din opplevelse med Flykafeen overgår dine forventninger.
Isabel - Daglig leder
Ayad - kjøkkensjef
Vår historie
Eventyret til Flykafeen startet allerede i 1954 , og kun avbrutt av en totalødeleggende brann i 1954, har Flykafeen vært i daglig drift til dags dato.
I årene 1982 til 1989 var Flykafeen en døgnåpen kafé